Au furat si mufele de la Mall

M-am minunat sa vad si in Constanta o jucarie pe care o gasesti in toate marile aeroporturi: un charging station. Are nevoie omul sa vorbeasca la telefon si a ramas fara baterie in Mall? Poate sa aleaga intre un incarcator pe mini USB, unul de iPhone si altul de Nokia.

Astazi am trecut pe linga jucaria in cauza si am observat ca ceva lipsea…

Da, cineva a taiat mufele de iPhone si de mini USB din charging Station. Mai erau doar niste fire scurte imbracate in izolier band.

Stiu, toata lumea imi spune: “Bine ai venit in Romania”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Partea rea este ca le fura ca asa sunt setati, nu ca le si trebuie pentru ceva. Le fura, le pastraeaza un timp, dupa care la gunoi. Ce-o fi in mintea lor? Retardati!

  2. Mai sunt copchii astia cocalari si care n’au ce face si incearca sa se dea smecheri…Oriunde dai peste unu d’asta…in autobuz de exemplu unu’ tragea de cauciucu’ de la usa sa-l rupa.De ce? Pentru ca asa au fost invatati ei, sa strice si sa fure tot.Chiar daca nu are niciun folos. Pff…ca m-am saturat de astia…

  3. Cu o jucarie de genu plus un jb care are făcut si mai punem si un DiskAid rezulta date din telefon furate !:)
    Am trecut si eu sincer si am văzut nenorocirea ! Asta e chiar prea de tot ! Am folosit SI eu odată ca nu mai aveam bateria la nevoie ! Păcat … ! dar trebuie sa îl înlocuiască si sa pună altu mai rezistent !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*