funambol – un mobile me gratuit

apple a facut valva cu mobile me care ne va aduce sincronizare de contacte, calendar si push email, push altele…

o aplicatie mai veche pt iPhone apare din nou in atentia publicului pt ca ofera multe dintre optiunle mobile me dar cu 100$ mai putin pe an: adik gratuit.

am testat funambol in dupa amiaza asta si m-a surprins usurinta cu care iti face back-up la contacte si te ajuta sa traiesti in felul asta o viata fara griji. ca sa instalezi funambol pe iphone nu trebuie decit sa-l cauti in installer. ar trebui sa fie acolo, fara sa adaugi tu nici o sursa. apoi iti creezi un username si o parola si te apuci de sincronizat.

aaa si exista si un plug-in pt outlook. asa ca poti sa scapi de itunes de tot… cel putin la partea de contacte si calendar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. Mi-am facut si eu cont la ei si am incercat sa imi sincronizez contactele(ca doar astea merg deocamdata). Dupa vreo 5-8 secunde, mi-a spus ca nu a reusit. Intru la ei pe site, si observ ca s-au sincronizat doar un contact si jumatate. Poate inca lucreaza la el. voi mai incercat in viitor.

 2. mi-am schimbat numele. ;) sa mearga cu blogul.
  o sa mai incerc si maine, cu toate ca nu ma simt pre in siguranta sa stiu ca toate numerele mele de telefon sunt pe un server, care nu stiu cat de sigur este.
  PS: 700 numere???, si eu care credeam ca 420 sunt multe.

 3. Am un iphone 2g cu versiunea 2.2.1 , si nu stiu cum sa imi copiez contactele de pe alt tlefon sau sa le sincronizez de pe pc (outlook).
  Va rog o sugestie am peste 600.

 4. @ cipri:

  transfera acele contacte de pe telefon pe un calculator, adauga-le in outlook si apoi le exporti si le muti in pc-ul tau si le pui in outlook.

  cind vrei sa le transferi in iphone, prin itunes, ai grija ca inainte de sincronizare sa bifezi replace contacts on this iphone.

 5. Ceva program identic cu Banner cu care poti scrie orice in loc de ceas pt. versiunea 2.2.1 este???

1 Trackback / Pingback

 1. iPhone Romania - suport tehnic | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*