Curse aeriene către Londra, Madrid și Barcelona, reluate de pe Aeroportul Internațional Craiova

Wizz Air oferă discount de 20% pentru biletele către sau care pleacă de la Aeroportul Londra Luton
Avion Wizz Air

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a anunțat reluarea curselor aeriene operate de pe Aeroportul Internațional Craiova (AIC) către Londra (Luton), Madrid și Barcelona, după suspendarea impusă în contextul pandemiei provocate de noul coronavirus.

„Am primit cu bucurie vestea privind relansarea zborurilor către 3 destinații foarte căutate, din state în care trăiesc importante comunități de români. Astfel, primele curse spre Londra și Madrid au loc chiar astăzi, urmând ca de joi să se poată călători și către Barcelona.

Este un semnal pozitiv faptul că, după toată această perioadă extrem de dificilă, activitatea aeroportului nostru începe să reintre în normal. Iată că, potrivit informațiilor transmise de operatorul aerian, doar astăzi prin terminalele de la Craiova vor trece peste 500 de pasageri, care vin din sau se îndreaptă către Anglia, Spania și Italia”, a transmis Ion Prioteasa.

La rândul său, directorul Aeroportului Internațional Craiova, Adrian Predescu, a declarat:

„Anunțul privind reluarea celor trei curse aeriene regulate marchează o impulsionare considerabilă a activității AIC, numărul zborurilor crescând de peste 2 ori. Ajungem, din acest moment, la 18 decolări și tot atâtea aterizări în fiecare săptămână, iar Craiova este conectată cu 7 destinații din spațiul european: Roma, Milano, Bologna, Madrid, Barcelona, Köln și Londra.

Trebuie menționat faptul că toate cursele către Spania și Italia, Germania au o frecvență de 2 zboruri pe săptămână, în timp ce spre Anglia se poate călători  în fiecare zi.“

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*