“My Untold Story”, un capitol inedit dedicat fanilor. Momentele memorabile din cele cinci ediții aflate în telefonul fiecărui fan vor face parte din Aftermovie-ul Untold 2020

Festivalul Untold. FOTO Untold

Anul 2020 este un unul special, dar organizatorii UNTOLD pregătesc mai multe momente deosebite pentru următoarea perioada, chiar dacă nu ne vom putea revedea fizic la festival. Fanii festivalului UNTOLD sunt personajele principale în povestea magică care se scrie deja de 5 ani. În acest an, organizatorii își doresc ca o parte din poveste să fie scrisă doar de fani într-un capitol special numit “My Untold Story”. Acesta este doar unul dintre momentele inedite pregătite de organizatorii festivalului UNTOLD în această vară.

De-a lungul celor cinci editii, fanii festivalului și artiștii au trăit momente legendare, unice și care, cu siguranță sunt păstrate undeva bine în memoria telefonului. Anul acesta este unul deosebit în care amintirile fanilor vor face parte din aftermovie-ul UNTOLD 2020.

Daca au urcat pe scenă cu Robbie Williams, Jason Derulo sau Dimitri Vegas and Like Mike sau au reușit un selfie cu unul dintre artiștii preferați, tot ce trebuie să facă fanii festivalului este să trimită amintirea memorabilă pe http://mystory.in-town.ro/. Orice dovadă legendară din ultimii cinci ani găsită prin telefon sau prin social media poate fi premiată și poate ajunge la toți iubitorii festivalului.

În această vară, amintirile și experientele unice trăite în ultimii 5 ani în tărâmul magiei, acolo unde s-a simțit de fiecare dată puterea dragostei, pasiunea pentru muzică, unde mereu s-au pierdut în timp și spațiu alături de prietenii adevărați și unde au experimentat emoțiile autentice, de neuitat vor construi povestea din 2020 a festivalului UNTOLD. Așadar, fanii pot trimite momentele de magie de la UNTOLD și pot fi parte din Aftermovie-ul acestui an.

Fanii festivalului sunt așteptați să trimita amintirile lor până pe 24 iulie 2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*