Cursa Wizz Air Constanța – Roma din 2 iulie

Avion Wizz Air. FOTO cadiju1968
Avion Wizz Air. FOTO cadiju1968

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța vă informează, începând cu data de 2 iulie 2021, o nouă rută va fi operată de compania Wizz Air: Roma – Constanța – Roma.

Zborurile pe această rută se vor desfășura cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de luni și vineri, conform programului* următor (ore locale):

Plecare Roma – 06:25 Sosire Constanța – 09:40/ Plecare – 10:15 Sosire Roma – 11:35

*Orarul de zbor poate fi modificat ulterior de către compania aeriană.

 „Pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța și a zonei cu potențial turistic în care ne aflăm, unul din factorii importanți îl constituie parteneriatul cu companiile aeriene, pentru a veni în sprijinul pasagerilor. Încrederea se câștigă prin stabilitate și perseverență. Așa cum le-am comunicat mereu celor interesați, în discuțiile purtate cu operatorii, am punctat pentru destinațiile solicitate de pasageri. Vom continua definitivarea proiectelor pe care le avem pentru a pune la dispoziția pasagerilor noștri noi destinații”, a declarat Bogdan Artagea, Director General Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.  

Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene https://wizzair.com și în agențiile partenere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*