ANAT: “Nu înțelegem de ce nu se predau plajele mai devreme, deși acestea vor fi gata până la finele lunii mai”

Sigla ANAT

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) afirmă că nu înțelege de ce nu sunt predate plajele operatorilor, cele mărite cu fonduri europene, deși acestea vor fi gata până la sfârșitul lunii mai.
ANAT a afirmat că Administrația Națională Apele Române Dobrogea-Litoral a comunicat public, inclusiv operatorilor de plajă că plaja Mamaia – Năvodari va putea fi operabilă de la 1 iulie. La întrebările adresate de către ANAT, ni s-a specificat următorul calendar:

► Până pe data de 15 mai se finalizează plaja Năvodari

► Până la data de 31 mai se închid lucrările

► Până la data de 1 iulie se predau tronsoanele operatorilor de plajă.

“ANAT nu înțelege de ce nu se predau plajele mai devreme, deși acestea vor fi gata până la finele lunii mai. Nu înțelegem de ce nu se predă deja plaja Mamaia, care este gata peste două săptămâni. Chiar nu înțelege nimeni că astfel se pierde un sfert de sezon? ANAT a prezentat situația ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului precum și Ministrului Mediului, dar momentan fără niciun rezultat”, a transmis ANAT.

Litoralul românesc reprezintă destinația numărul 1 a românilor în sezonul estival. Lărgirea plajelor constituie un mare atu în plus, inclusiv pentru atragerea, pe viitor, a turiștilor străini.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*