Dezvoltarea Transilvania Broker aduce schimbări în structura conducerii

Erik Barna

În ciuda dificultăților fără precedent provocate în ultimul an de pandemia de coronavirus, rezultatele financiare ale Transilvania Broker de Asigurare S.A. au continuat trendul ascendent din anii precedenți, înregistrând creșteri pe toate planurile.

În acest sens, pentru a putea răspunde în continuare cât mai bine nevoilor clienților și colaboratorilor săi, managementul Transilvania Broker de Asigurare S.A. a decis modificarea structurii și componenței Consiliului de Administrație.

Astfel, începând cu data de 01.05.2021, Gabriel Login a devenit Directorul General al companiei, în timp ce Dan Niculae a devenit președintele Consiliului de Administrație. De asemenea, numărul membrilor Consiliului de Administrație a crescut de la 3 la 5 persoane, prin cooptarea a încă 2 membri: Gabriel Login și Barna Erik.

Rezultatele financiare pe anul 2020 au depășit semnificativ estimările companiei. Astfel, anul 2020 a adus un profit net de 5,327 milioane de lei, înregistrându-se astfel o majorare de 14,8% față de suma 4,639 milioane de lei, raportată la finele anului 2019.

Transilvania Broker de Asigurare S.A. și-a propus o cotă de piață de minimum 10% în următorii 2 ani și o dublare a veniturilor și marjelor de profit în următorii 3-5 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*