Cursa pe pamant si in aer la Venus

Scene demne de un film de actiune au avut loc astazi pe soseaua de langa plaja Venus – Saturn.

O masina de lux s-a luat la intrecere cu doua motociclete, un avion si un elicopter. Cursa legala, care a fost sprijinita de politie, este doar primul episod al unui mare miting aviatic care va avea loc in acest week-end (13 iulie) in sudul litoralului romanesc.

Acesta este materialul difuzat de Realitatea TV. Textul imi apartine, iar montajul (care a iesit super tare) e facut de colegii mei din Bucuresti, Catalina Onu si Andrei Gheorghiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*