Cum se naste o carte

Imi place video de mai jos pentru ca-mi aduce aminte de momentele (destul de rare) cind lucram la un ziar din Constanta si ramaneam seara tarziu ca sa merg la Tipografie cu editia de a doua zi. Mirosul de tipografie, negativele pentru poze si zgomotul din hala tipografiei imi vor ramane mereu in minte.

Se intimpla prin 1999.

Acum sunt adeptul cartilor elctronice. Asta si datorita iPad care m-a facut sa-mi placa sa citesc pe un ecran. Mi-am dat seama ca, pentru mine, conteaza cartea. Daca informatia este suficient de antrenanta, atunci felul in care ea este afisata/tiparita conteaza mai putin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*