cum sa scrii un blog

cit de batut in cap poti sa fii incit sa crezi ca poti sa-i zici unuia “scrie si tu blogu asa”, sau “nu mai scrie despre aia” sau “nu vrei sa scrii despre asta?”

hai ma copii, luati o sanie si mai plecati afara la joaca…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. cu alte cuvinte nu apreciezi faptul ca cineva ti-a facut o sugestie in legatura cu un articol si te-a scutit de cautari si timp pretios oferindu-ti articolul pe tava? articol care ar fi totusi interesant pt multi cititori…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*