Cum sa instalezi aplicatii de iPhone pe Android

Aplicatia asta e super tare. Un grup de 6 developeri a reusit sa foloseasca un fel de masina virtuala pe Android asa ca oricine poate sa instaleze aplicatii de iPhone.

Video demonstreaza aplicatii din AppStore, iBooks, iTunes sau Stocks care ruleaza prin Cider.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Chiar ma bucur ca a aparut. Era de asteptat ca o sa apara. Desi aplicatiile native vor functiona probabil mai rapid pe platforma pentru care au fost facute…dar cu puterea de calcul acest lucru nu va mai conta si cel ce va fi cel mai multumit va fi utilizatorul care va putea folosi ce aplicatii vrea …. indiferent de platforma. Linux pe rasppery … OSX pe intel ….IOS pe platforme arm …uff daca as reusi sa instalez windowsul pe un pietroi …. cred ca ar da un sens ciudat vorbei ….am windowsul spart….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*