apple a scapat de .ro?

hmm, apple.ro nu mai exista. in plus, pe apple.com nu exista link catre apple.ro ci doar catre pagina de iPhone.

si-o fi dat cineva seama ca e ceva in neregula? motivul 1, motivul 2, motivul 3 etc…

urmatorul pe lista, cu voia dvs, Orange Romania

update: is back. da e frumos sa visam…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Eu spun ca este o problema de server … nu cred sa fi “scapat” de domeniu … mai ales ca acum au lansat si locomotiva de produse Apple (iPhone-ul).

  2. Pe apple.com nu exista link catre apple.ro pentru simplul motiv ca apple in romania nu exista .Apple.ro (IRIS) este IMC ; sunt doar importatori si nici macar nu au exclusivitate avand in vedere ca in romania iPhone este adus de ORANGE si Apple.ro nu ai nici o treaba .

1 Trackback / Pingback

  1. apple romania incearca sa-si spele imaginea. nu reuseste | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*