Cum sa faci Pandora pentru iPhone sa mearga in Romania

Claudiu Dragan, unul dintre cititorii boio.ro a gasit o solutie pentru a face Pandora sa mearga in Romania, pe iPhone. Serviciul de radio online care te lasa sa iti faci singur playlist-ul are milioane de fani in toata lumea, iar faptul ca este bine integrat pe iPhone sau iPad il face si mai interesant.

Pasii sunt simplii. Nu i-am testat, pt ca nu sunt in Romania, dar te invit sa lasi doua vorbe in comentarii daca e totul OK.

1. Se creaza cont pe iTunes Store US si se descarca aplicatia Pandora (este Gratuita);

2. Se creaza cont pe Pandora si se personalizeaza dupa dorinta fiecaruia; acum, daca se incearca conectarea la streamul audio, Pandora va spune ca nu e disponibila in Romania;

3. Se creaza un tunnel VPN folosind datele de aici: http://hotspotshield.com/clientless/iphone/get_started.php si se porneste conexiunea.

4. Se lanseaza aplicatia Pandora si… voila! merge!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

19 Comments

 1. Salut Adrian,

  Pun o intrebare stupida, sau de newbie, mai bine zis..
  Cum se creaza acel tunel VPN? Ai la VPN connection in iPhone urmatoarele: L2TP, PPTP si IPSec. Nu sunt IP-ist si nu prea ma descurc..:)

  Merci,
  Andrei

 2. Salut,

  Nu inteleg de ce atata tam-tam cand poti da 4€ pe un VPN secured care e configurat special pentru iDeviceuri si nu numai.
  El functioneaza cu encriptare de 2048 bytes, e secured, rapid ca banda si mai ales te face mai anonim decat orice alt proxy, ah da Pandora merge perfect.
  Nu vreau sa fac reclama dar in US, StrongVPN.com sunt cei mai tari.
  Eu unu laud acest serviciu de 6 luni.
  Adrian sper sa nu te superi, nu fac reclama. Just an info..

  Toate cele bune !

 3. @Sebastian. Tie iti merge vevo? Eu l-am descarcat si dupa ce il pornesc se inchide aplicatia dupa 4 secunde. Pandora functioneaza prin medoda asta perfect. Multumin Adi. Pana acum nu credeam ca poate fi asa de geniala aplicatia.

 4. Ma bucur ca va merge. La mine, dupa cca 50-60 minute, am observat ca se intrerupe streamul. Si la voi e la fel?

 5. la mine se intrerupe streamul si mai repede de 50-60 de min :(

  cam dupa 20-30 de minute se deconecteaza de pe VPN

1 Trackback / Pingback

 1. Tweets that mention Cum sa faci Pandora pentru iPhone sa mearga in Romania | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*