Un roman fabrica si vinde “blugi” de 500 dolari

“Put This On” este un show de moda pentru barbati. Dar e departe de ceea ce stii tu despre emisiunile de Moda de la TV.

Filmat exceptional si cu subiecte bine ales, show-ul a debutat cu un episod despre un roman care a ajns in USA la 13 ani. 20 ani mai tarziu, Mike Hodis a ajuns in state cu un schimb de haine.

Acum el face haine Denim de sute dolari.

Poti sa gasesti “Put this on” si sub forma unui Podcast in iTunes. Eu prefer sa-l urmaresc asa pentru ca nu trebuie sa verific zilnic site-ul lor in cautarea de noi episoade.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Felicitari , ca roman in romania nu ai nici o sansa la succes cinstit in alte tari se poate si acest tip ne-a aratat ca acest lucru este posibil daca vrei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*