Cum sa faci Pandora pentru iPhone sa mearga in Romania

Claudiu Dragan, unul dintre cititorii boio.ro a gasit o solutie pentru a face Pandora sa mearga in Romania, pe iPhone. Serviciul de radio online care te lasa sa iti faci singur playlist-ul are milioane de fani in toata lumea, iar faptul ca este bine integrat pe iPhone sau iPad il face si mai interesant.

Pasii sunt simplii. Nu i-am testat, pt ca nu sunt in Romania, dar te invit sa lasi doua vorbe in comentarii daca e totul OK.

1. Se creaza cont pe iTunes Store US si se descarca aplicatia Pandora (este Gratuita);

2. Se creaza cont pe Pandora si se personalizeaza dupa dorinta fiecaruia; acum, daca se incearca conectarea la streamul audio, Pandora va spune ca nu e disponibila in Romania;

3. Se creaza un tunnel VPN folosind datele de aici: http://hotspotshield.com/clientless/iphone/get_started.php si se porneste conexiunea.

4. Se lanseaza aplicatia Pandora si… voila! merge!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. superb. sa va dea Dzeu sanatate. pe Iphone merge Pandora acum si pe Mac imi merge site-ul VEVO. :) nu gasesc aplicatia vevo pt iphone insa… help. :)

 2. Nu ştiu dacă aţi auzit de VKontakte, sau VK, cea mai mare reţea socială din Rusia. Ei bine, ei permit utilizatorilor să încarce muzică pe paginile lor, care apoi poate fi ascultată de oricine.

  Există o aplicaÅ£ie “VKontakte Social” în AppStore, cu care puteÅ£i să răsfoiÅ£i toată muzica încărcată de utilizatorii VK (adică vreo 90 de milioane de utilizatori) ÅŸi care poate fi folosită fără tot felul de hackuri în România. Plus că sunt mult mai multe piese ca în Pandora, dintre care mai toate piesele româneÅŸti (mulÅ£i moldoveni au cont pe VK).

  Vă trebuie doar un cont pe VK.com (site-ul e şi în română) şi aplicaţia de iPhone care costă 1,59 euro.

 3. mie nu imi merge.nu vrea sa se conceteze la server.zice:The VPN server did not respond.

  ce sa fac?

  am facut exact asa:

  1.settings
  2.general
  3.network
  4.vpn
  5.add vpn configuration…
  6.ipsec
  7.HotspotShield
  8.68.68.107.101
  9.contul generat
  10.parola generata
  11.off
  12.hss
  13.hss

  si nu merge…….va rog,,,putin ajutor

 4. am rezolvat.se pare ca conexiunea mea vpn nu se intelegea cu routerul.cum am schimbat reteaua wifi deja a mers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*