cum sa faci MP3 ringtones pt iPhone 113/114

toata lumea vrea tonuri de apel MP3 pe iPhone 113 si 114. vechile metode prezentate de iClarified care mergeau cu 112 sunt depasite.

pt ca primesc o gramada de intrebari legate de ringtonuri mp3 pt iPhone 113 si 114 am preferat sa fac publica inca odata metoda. stiu ca oricine o poate gasi cu un mic google, dar e mai usor sa ai totu mura-n-gura.

metoda merge cu windows, este gratuita 100% dar nu poti sa faci decit ringtones de 29 secunde. e suficient teoretic…

asadar urmareste filmul (e in limba engleza, e cam miscat dar se intelege f bine despre ce e vorba). daca mai ai inca nelamuriri de bun simtz, indrazneste sa postezi un comentariu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. Eu folosesc iRinger … Mi se pare cea mai easy metoda … Descarci programul alegi melodia iti faci ringtone-ul si ti-l trimite in itunes direct … Simplu:):)….

  2. am iphone 3g versiune3.1.2 folosesc itunes 9.3.1.1 si nu mege sa imi pun ringtone…!cum fac te rog?

  3. video ul nu merge ca sa l vad dar am citit si eu am alta problema:
    pun ringtone merge dar problema e ca nu merge sa pun mai mult de un ringtone

  4. Salut sunt pe iPhone si am luat depe app store unprogramde facut rightonuri. Am facut rightonul si acum nustiu sa îl setez casonerie Ma poÈ›i ajuta? Te rog….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*