cum sa faci MP3 ringtones pt iPhone 113/114

toata lumea vrea tonuri de apel MP3 pe iPhone 113 si 114. vechile metode prezentate de iClarified care mergeau cu 112 sunt depasite.

pt ca primesc o gramada de intrebari legate de ringtonuri mp3 pt iPhone 113 si 114 am preferat sa fac publica inca odata metoda. stiu ca oricine o poate gasi cu un mic google, dar e mai usor sa ai totu mura-n-gura.

metoda merge cu windows, este gratuita 100% dar nu poti sa faci decit ringtones de 29 secunde. e suficient teoretic…

asadar urmareste filmul (e in limba engleza, e cam miscat dar se intelege f bine despre ce e vorba). daca mai ai inca nelamuriri de bun simtz, indrazneste sa postezi un comentariu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

 1. Mi-a ramas telefonul blocat in Favorites, fara sa fac ceva gresit. Doar am vrut sa intru in agenda sa sun pe cineva. Mnetionez ca este un Iphone 8 GB, modelul fara 3G. Ai idee ce s-a intamplat? Nu mai raspunde la comenzi deloc….

 2. cum sa fac sa se auda ringtonurile mai tare?este vorba despre o setare anume?toate soneriile se aud incet,si cele pe care le are el si mel puse de mine ca rington,am un iphone clasic.merci.

 3. boio..esti cel mai tare!..mi`ar place sa te am prin lista d mess

  sincer..ptk sunt posesorul unui iphone3g ..si as vrea sa ma inveti cate ceva..daca vrei..add me

  mihaitzza_2000

 4. am nevoie de ajutor, nu reushesc sa urmez toti pasi, cand ajung la conver in AAC nu merge :(

 5. Buna! Adrian te rog da-mi ID tau de mess..vreeau sa vb ceva cu tine… TE ROG … e urgent!!!

 6. Atunci vreau sa te intreb dak ii fac jailbreak la Iphone 3G ce avantaje voi avea…?? si cum pot afla ce versiune are Iphone 113/114 ???

 7. am si eu o problema .. nu imi apare convertor AAC version sau in genu asta
  imi apare create ACC version
  si dak incerc sa schimb timpul nu mere ..
  am incercat sa fac fara astea doar k nu mi se pune in ringtones.. un help pls?

 8. am uitat sa precizez k am I-phone 3g .. ultima vers de itunes si pe i-phone si pe calculator.. poate din aceasta cauza nu merge?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*