Cum sa accesezi Free WiFi-ul de la McDonald’s

Toate restaurantele McDonald’s din US au Free WiFi.

Nu stiu cine le-a facut pliantele cu instructiuni, dar cu siguranta te indeamna sa folosesti un Mac.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

 1. Chiar ca te indeamna sa folosesti Mac.Oricum nu trebuie sa faci atatea setari nici la Windows.Ceea ce scrie sa faci acolo nici nu mai trebuie modificat ca asa sunt default dar asta este cand o ajunge Mac la un pret sa mi-l pot permite o sa imi cumpar ceea ce cred ca o sa fie foarte foarte departe.

 2. lol, ce parodie. :)) chiar ca e reclama. este la fel de usor la windows. deci eu apas pe butonul de langa tastatura care porneste wi-fi. si imediat langa ceas apar retelele pe care le-a gasit. il poti seta chiar sa se conecteze automat cand gaseste o retea activa. deci.. poti face chestia asta fara nici un click si pe windows.

 3. Normal ca e mai easy pe mac, dar sa nu ne mai bucuram ca e asa usor si pe windows, mai ales in tara in care peste 70 % din utilizatorii de internet nu stiu ce e aia ADRESS BAR si daca nu mai au pagina de start google.ro insemana ca nu le mai functioneaza internetul.

 4. Sa vedeti spoturile de DIGI… ce setari… pac un username si passwod facut in site-ul rds-ului si gataaa.. ai net la malluri si la malul marii. doar atat :)

 5. @ionut: asha simplu ii pe windows 7, dar pe mac era asha de pe leopard, addica de cand a iesit si vista..

 6. trimit poza unui coleg, se uita omul vreo 2-3 minute si imi da reply:
  “well, vezi si tu ca mac os nu e pt toti, nu au pus prea multe instructiuni pt ca si asa nu il foloseste lumea; unde la windowz e si cu poze, sa vada cum isi face setarile…”

  nu mai are rost sa spun eu altceva…. a zis el tot

 7. @adrian : :)) , culmea e ca personajul are o vechime considerabila in IT…. a inceput prin vremea de glorie a lui i486, si a ramas cu ideile de atunci in ceea ce priveste OS.

  p.s: este un mare fan Windows, sau mai bine zis “hater” (tocmai am invatat cuvantul asta) de orice altceva

 8. Wifi la MacDonalds ala din Tomis jos vreau sa iti spun Adi ca nu merge :)) .! Incredibil dar adevarat !..! Sunt nevoit sa ma conectez la sala de fitness …noroc ca am aflat parola :) !

 9. =)) Reprezinta 100% situatia sistemelor de operare ale Microsoft si Apple. Super imagine :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*