iPod Touch 3G. Nu inca…

O scapare de-a Apple a facut astazi inconjorul netului. Intr-o poza de pe pagina iTunes apare un iPod Touch cu “3G” scris in coltul stanga sus al ecranului.

Nu zic ca imaginea nu e data de Apple, doar ca greseala lor nu este ca au aratat un device care nu a iesit pe piata, ci ca le-a fost lene sa faca o poza cu iPod Touch si au folosit imaginea de la iPhone. Uite, mai jos, originalul.

Stiu, se putea si mai rau: ar fi putut sa puna ecranul de telefon de pe iPhone pe iPod Touch. Sa vezi atunci speculatii gratuite :)

Eu nu zic ca Apple nu va scoate vreodata un iPod Touch 3G. Sunt sigur ca multi useri abia asteapta, dar e greu sa-l faci sa semene cu actualul iPod. Modulul 3G si lcasul pentru SIM cer spatiu mai mult in carcasa. In plus, atunci cind stai pe 3G bateria se duce imediat, asa ca viitorul iPod trebuie sa aiba o baterie mult mai mare. Singura solutie este o carcasa usor modificata.

update: poza cu iPod 3G a disparut de pe site-ul Apple ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. De ce ar scoate iPod 3G?! Ce piata ar putea atinge cu produsul asta? De ce mi-as lua iPod 3G si nu mi-as lua direct iPhone? iPod 3G chiar mi se pare o ineptie. :)

  2. @Stefan: un singur motiv: iPhone mai ieftin, fara abonament care poate sa fie folosit pe VoIP (Skype, Yahoo Messenger, FaceTime).

    De ce sa dai pe un iPhone 199 dolari si sa platesti 2 ani contract de 80 dolari/luna (sau cit or fi preturile prin RO) cind poti sa iei un iPod Touch 3G la acelasi pret (sau putin mai mare) si sa ai un pre-paid data SIM care sa iti dea conexiune 3G cind ai nevoie, oriunde in lume.

  3. Eu personal nu cred ca vor lansa un iPod 3G pentru ca vanzarile de iPhone ar scadea dramatic, iar ei sunt interesati sa vanda iPhone-uri care sunt cele mai profitabile iDevice-uri.

  4. @Tudor: iPhone nu e cel mai profitabil device. Sau, ca sa spun altfel, iPod exista de 8 ani si s-a vandut mai mult decit iPhone. Pentru ei nu conteaza ce vand, atita timp cit vand.

    In trimestrul al doilea din 2011 vanzarile de iPad le-au intrecut pt prima data in istorie pe cele de Mac. Crezi ca ii deranjeaza? Sunt tot miliarde de dolari care le intra in conturi.

  5. Da, eu unul am un iPod Touch 4 si chiar gandeam intr-o zi, ce bun ar fi un sim cu net, in el. Nu cred ca ar scadea pretul iPhoneului. Sunt multi ca mine care prefera un gsm fara touch (lucrez outdoor, pe ploaie, canicula, praf.. si vb muuult la telefon, as face varza orice touch screen device). Sa nu uitam un mare aspect: PRETUL! IPod Touch o sa fie mereu mai ieftin decat un iPhone

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*