Facebook pentru iPad

Facbook are o varianta de aplicatie pentru iPad. Deocamdata este ascunsa si nu merge pe iOS 5.0, dar, chiar daca nu ai device-ul jailbreakuit, poti sa te bucuri de ea. Iata un tutorial video.

Facebook spune ca aplicatia va fi accesibila tuturor cit de curind.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. la mine nu merge.am modificat info.plist si dupa restart nu ma mai conecteaza.am un ipad2 16gb cu 3g.inainte foloseam fullforce si era perfect…acum nu mai vrea deloc.la voi merge??

  2. Nu merge pt ca cei de la facebook au taiat accesul acestei aplicatii modificate. S-au prins ca lunea a descoperit cum merge.

  3. incercati cu FaceForward din cydia.
    1. instaleaza aplicatia de facebook din appstore pt iphone
    2. instaleaza FaceForward.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*