Cum lucreaza Pixar

Uzina e putin spus…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. Asta imi aminteste de “The Almighty” Hayao Miyazaki care s-a minunat de cat de “primitori” sunt artistii din WD .. ma rog… Pixar , in special Lasseter . :))

 2. Mda…
  Nu am putut sa nu imi amintesc si de imaginile birourilor Google (vizibile pe Net, pt. ca recunosc ca nu am ajuns pe acolo). Se pare ca libertatea in alegerea si amenajarea locului de munca atrage dupa sine performante notabile.
  Poate ca ar trebui sa ia aminte si altii (Doamne, cit urasc cubiculele!!! :).

 3. frumoasa atmosfera pentru un job :)

  interesant e faptul ca pun la dispozitie tot felul de metode de relaxare pentru stimularea creativitatii.

 4. Pai doar nu suntem in romania , unde pretentia angajatorului se ridica la ” daca se poate sa stai o ora in plus ” … fara sa fi platit!

 5. A cam trebuit sa merg din sursa in sursa da a meritat .
  Fain post ,putini stiu ca S. Jobs sta si la baza industriei de animatie 3D nu doar in IT,Toy Story a cam demonstrat multora ce nu au crezut ca o animatie 3D poate transmite la fel de multe emotii ca si animatiile clasice (desenate) .
  Cu fiecare noua creatie pixar a ajuns la nivelul de astazi in care aproape toate animatiile sunt create pe calculator (Shrek ,Madagascar ,Ice Age …….).
  Un fapt interesant este ca la inceput aveau statii grafice HP :) ,nu apple ,era perioada cand S. Jobs era “despartit” de apple ,acuma datorita Pixar este cel mai mare actionar Disney .

 6. Daca l-as vedea, poate as emite o parere, deocamdata…nu il pot vedea, cica …
  Sorry
  The creator of this video has not given you permission to embed it on this domain. This is a Vimeo Plus feature.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*