Pwnage Tool merge acum cu 4.2.1

DevTeam a primit in sfarsit aprobarea Chronic Dev sa foloseasca metoda de jailbreak untethered in PwnageTool. Noua versiune 4.2 te ajuta sa faci update la un custom firmware 4.2.1 fara sa updatezi baseband-ul.

Partea buna este ca @comex a reusit sa rezolve problemele iBooks cu acele carti care nu aveau DRM.

Torentul oficial pentru PwnageTool 4.2 pentru Mac OS X este AICI. El poate fi folosit cu iPhone 3G, 3GS, 4, iPod Touch din generatiile 3 si 4, iPad si generatia a doua Apple TV.

Pasii de aici se aplica si in cazul PwnageTool 4.2, cu exceptia acelui bundle neoficial.

Pentru Windows Users a fost lansat si sn0wbreeze.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Nici cu Pwnage Tool? parca asa scria cand a ramas bifata optiunea, doar cu Pwnage Tool se poate schimba

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*