laptop de buzunar

pentru mine laptopul inseamna in primul rind mail si blog. ordinea e aleatoare. anyway, atunci cind nu am laptopul la mine simt lipsa unui client de mail (pentru ca m-am dezobisnuit de gmail-ul online) si mai ales simt lipsa lu firefox cu toate feed-urile.

solutia gasita e simpla si se poate traduce prin conceptul de laptop la purtator. nu ai nevoie decit de un jump drive.

si pina cind se va inventa si perfectiona sistemul de operare care sa ruleze de pe jump-drive ma multumesc cu firefox mobil si eventual un thunderbird mobil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Sisteme de operare sunt destule pe Linux. Ubuntu, Knoppix, PCLinuxOS, Slax si Damn Small Linux sunt numai cateva distributii care pot fi rulate de pe un flash drive.
    http://www.pendrivelinux.com/
    Acu problema e ca unde mergi iti trebuie placa de baza capabila sa booteze de pe usb.
    Problema poate fi rezolvata cu distributii care ruleaza de pe mini cd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*