Cum a fost la DevFest (Cluj)

boio.ro a fost partener media la evenimentul care a avut loc in luna noiembrie 2015 la Cluj si acum pot sa va arat si filmul care a rezultat in urma evenimentului.

DevFest a reunit aproape 300 de participanti din Cluj, Bucuresti, Brasov, Pitesti si Timisoara. Lor le-au vorbit cei 16 speakers. O buna parte dintre ei sunt oameni care au fost invitati la TechVolution – podcastul de tehnologie pe care il fac in reteaua CityPodcast.

Mie imi plac foarte mult conferintele care imbina ideea de speakeri cu partea practica si observ ca stilul se extinde din ce in ce mai mult in Romania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*