cubanezii, computeru si noi

ma intreb cum ar fi ajuns romania daca ceausescu inca mai era pe aici si mai ales daca aveam si noi interdictie sa ne cumparam pc-uri.

cineva ar zice, daca nu aveam voie cu pc ne luam iPhone si intram pe net… : )

anyway, cubanezii au intrat si ei in secoul asta: au voie sa-si cumpere pc-uri legal si sa le si foloseasca. cei mai multi dintre ei, insa, nu au voie sa foloseasca internetul. lasa ca de aia s-a inventat solitaire…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*