microsoft vs. yahoo: gata.

stiu ca am avut dreptate. microsoft s-a retras din lupta pt yahoo.

ciudat insa… acum cind deschid un link din yahoo messenger se deschide automat cu internet explorer : )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Se deschide automat cu browser-ul implicit de system!
  Daca iti instalezi Safari si il pui implicit, ai sa vezi diferenta!
  :)

 2. @felix: zau? esti sigur de asta? :D

  esti constient de faptul ca firefox este browserul default al sistemului meu si ca stiu cum sa setez un browser ca sa fie default. dar uite ca yahoo messenger are alte preferinte…

 3. @Adrian: nu cred ca are cum, altcineva decat tine, sa fie constient de setarile tale din calculatorul tau! ;)

  In plus, daca asa face doar YM, poate are el undeva o setare pt. asa ceva!

  Iar ca sa iti dai seama ce “drag” imi e de YM, iti pot spune ca de MULTI ani nu mai folosesc (balaria) de program de la Yahoo, ci doar alte aplicatii (tot free) dar care nu vin cu atatea spyware si chestii (zorzoane) ce nu imi sunt necesare! :D

  Uneori imi pare ca vrei sa fii rau, cand cineva iti intinde o mana, iar alte ori lasi de inteles ca nu stii cate ceva … hence the hand … ;)

 4. @felix: de data asta nu am fost rau. era o gluma…

  de la yahoo nu fol decit partea de messenger si de phone out. am reuusit sa-i scot si reclamele din partea de jos a ferestrei cu un mic hack. ca sa nu mai zic de plug-inuri, toolbar etc…

 5. @adrian: Pacat ca nu m-am prins si eu de gluma! Oricum stiu si eu cum e: dai cu vorba, si daca e de bine, e buna, a prins, daca nu, e gluma!

  Eu unul nu as mai folosi un asa program daca pt. a fi DOAR ce ma intereseaza tre’ sa fac atatea chestii (atentie la install, uninstall, hack, dezactivari, configurari diverse si multiple)! But that’s me!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*