boio.ro – tot mai sus

primul motto pt boio.ro a fost “Tot mai sus”. il stii, te-ai obisnuit cu ideea si mai ales ai inteles de ce.

am trecut apoi prin “BLOG mai sus” si am ajuns la “TECH da’ rau”.

nu-ti face griji, boio.ro este la fel de optimist si din ce in ce mai bine scris dar subiectele au inceput sa se cristalizeze mai mult pe teme legate de tehnologie.

sunt convins ca oricine va gasi aici un subiect bun. mda, am si chestii legate de bucatarie. trebuie doar sa te uiti la “d-ale gurii” si asta e numai un exemplu…

despre altceva vroiam sa amintesc. daca tot a tracut luna aprilie…

odata cu trecerea treptata de la boio.ro la www.boio.ro am avut o crestere simtitoare a numarului de vizitatori si a afisarilor (aproape 55.000 in 30 zile).

si un amanunt interesant: in ultima luna am avut 635 de vizite de pe iPhone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. 635 de pe iphone? wow… lumea chiar foloseste edge-ul :P

    E un blog super tare, il citesc de cand mi-am luat iPhone, de vreo 3 saptamani. Keep it going! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*