chestie de imagine de companie?

ok, urmatoarea chestie nu stiu cum sa o iau… nu stiu daca e de bine sau nu pentru imaginea unei companii multinationale.

am vazut azi, la intrarea in wall-mart (una dintre cele mai mari retele de supermarket-uri din state, pt cei care nu stiu) o doamna cu dizabilitati. persoana in cauza purta o uniforma wall-mart – vesta albastra – si nu facea altceva decit sa-i salute pe clienti, la intrarea in magazin.

chestia asta e cu dus-intors. pe de o parte aveam de a face cu o companie care zice ca sprijina persoanele cu handicap psihic si le angajeaza neconditionat. asta ii face sa para mai "human" in ochii nostri…

pe de alta parte, daca ai avea o companie de genul asta ai prefera sa ai la usa o doamna atragatoare? sau preferi ca imaginea ta sa fie o persoana cu dizabilitati?…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Interesanta si revolutionara ideea. In Romania nu cred ca s-a intalnit asa ceva. Sincer eu as fi optat pentru o doamna atragatoare, dar acum mi-ai dat de gandit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*