Din nou in Miami

Primul lucru care te izbeste cind cobori din avion nu este civilizatia, faptul ca nu se uita nimeni ciudat la tine sau schimbarile de mentalitati. NNu este vorba de cele 32 grade celsius si faptul ca acea caldura nu te face sa transpiri. Nu e atita umezeala cum vezi in Bucuresti sau in Constanta, pe canicula.

Chiar daca postez mai putin pe blog, citeva zile, poti sa vezi pe twitter (chiar si in imagini) pasii mei prin Florida.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Mie mi se pare ca e mai umed in miami ca in new york… dar depinde si de perioada.
    Sa nu mai vorbim ca nu poti compara bucuresti cu NY cand vine vorba de umezeala, in NY te apuca de gat cand iesi din casa.

  2. Inca nu scaparam de tumorile comunismului… Aia din Miami te respecta daca esti si caine sau pisica….

  3. pentru ca, cel mai probabil te vede ca te dai fitza cu vreun catastiv de ipad in brate or stuff like this.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*