criza de napolitane

nu stiam ca americanii nu le au cu napolitanele. cum poti sa refuzi o bucata crocanta invelita in ciocolata?

pe vremea cind mancam la miezul noptii junk food, napolitanele de toate felurile, acompaniate de iaurt erau desertul meu preferat.  

azi am plecat la cumparaturi. si aveam 2 puncte importante pe lista de shopping: seminte si napolitane. Seminte nu am gasit deloc. mda, nici acum nu mi-am revenit din soc : ) dar poate ca ma asteptam la asta…

la capitolul napolitane, am cotrobait prin ditamai Target (un fel de Billa urias), fara nici un rezultat. Vanzatorii nici nu aveau habar daca au asa ceva in magazin. am dat de biscuiti cu ciocolata, rulouri, gogosi la cutie, alune, cereale invelite in ciocolata. orice, mai putin napolitane.

dupa 20 minute am dat de 3 pachete si 2 cutii de “napolitane cu colesterol Zero” wtf? produsul avea culori cel putin dubioase si era ascuns, pe raftul de jos al raionului cu biscuiti pentru diabetici. 5 ore mai tarziu am aflat ca au gust de napolitane, totusi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Pai la Target mergi sa-ti cumperi seminte si napolitane? :-)
    Mergi si tu la Publix, WholeFoods, WinnDixie sau ce mai aveti acolo. Vezi daca nu aveti Trader Joe. Au astia niste Belgian wafer biscuit (adica napolitane) de “mori”. Sa-ti trimit?

  2. Mai bine iti trimit niste branza romaneasca… pana ajunge la tine se face delicatesa – blue cheese #-o

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*