crima din italia

de ce tre sa sufere tot romanu din cauza unuia care nu a avut minte?

pe de alta parte, daca un roman sau un rrom ucide in america, toti romanii si apoi toti mexicanii, cubanezi si alte natii sunt dati afara? cu ce e italia mai speciala decit alte tari?

si o a 3-a. cind un militar american a lovit un om cu masina pe trecerea de pietoni in cta a iesit tambalau. cind omu a murit, tambalaul s-a extins.

cind a fost vorba de o vedeta care si-a peirdut viaa din cauza unui alt american circul s-a extins si mai mult. a dat guvenul roman afara toti americanii pt asta?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. as vrea sa-ti spun c Italia nu da afara toti romanii ci doar toti tiganii.
    Pacat ca vin acasa , ideal ar fi sa-i omoare , oricum nu fac decat sa consume inutil stratul de ozon.
    In continuare iti doresc toate cele bune , citesc zilnic blogul tau , este numarul 1 in lista mea de favorite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*