web design de romania

yo nu pot sa-i mai inteleg.

problema: boio.ro redesenat.

bugetul: negociabil.

am trimis citeva mailuri. unii mi-au raspuns. altii nu. poate ca erau prea ocupati…

cei care au raspuns au cerut detalii suplimentare. le-am oferit si detaliile si le-am zis ca bugetul cerut de ei este acceptat.

cum se face ca de vo 3 saptamani nu am primit nici un sem? cit de seriosi sunt baietzii astia? e chiar asa de greu sa pui mina pe mail, (cind teoretic ai calculatoru in fata 15 ore pe zi) si sa arunci un “ne preocupa povestea aia. revenim cu un raspuns pe data de…”

asta e una. si apoi dece nu exista si la noi un loc unde poti sa pui o cerere de oferta pe net pt un logo, pt un banner in flash pt o tema de blog si sa se arunce cine poate pe ea. mai ales atunci cind exista un buget adik nu se face totu la mica intelegere sau pe nasturi…

nu zic ca nu avem webdesigneri buni. au dovedit ca stiu sa faca jucarii de calitate. dar sunt prea lenesi? prea comozi sau nu au acces la mail? au poate ca un blog e prea putin pt ei. vor numai pesti mari…

angajaez webdesigner. sugestii?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Salut Adrian,

    Am observat ca ai pus un anunt si pe jobber.
    A existat la un mom. dat o tentativa de “un loc unde poti sa pui o cerere de oferta pe net pt un logo” se numea piatadesoft.ro, dar care a esuat pentru ca nu a fost gandita prea bine, nu s-a investit in publicitate si nu prea s-au ocupat de site … in rest eu nu stiu alte proiecte similare.
    Am observat o tendinta de a cauta oameni pentru cate un job de genul asta pe diverse forumuri de “specialitate”.

    Succes.

1 Trackback / Pingback

  1. best blog design - la marele fix | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*