traficro ne invita la forum

dupa ce si-a luat-o de la multi bloggeri in barba pt diferite probleme, trafic.ro vrea sa devina mai transparent.

azi am vazut un banner pe coloana din stinga carete invita la discutii, daca ai blog. linkul este pus catre un thread din forumul trafic care nu prea are succes f mare.

mai baietzi de la trafic.ro, s-a inventat google blog search si chiar si tehnorati. cautati acolo si o sa vedeti mult mai mule opinii de bloggeri. unele chiar pertinente.

puteti chiar sa dati un search la mine pe blog si sa gasiti o serie de articole care v-ar putea da de gandit…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*