Creionul forestier pentru iPad

Pe mine ma ia ameteala cind ma uit la reclama asta. Si imi aduc aminte de vorbele lui Steve Jobs – “if you see a Stylus, they blew it”.

Au trecut trei ani si jumatate de la primul iPad si inca nu vad rostul unui stylus, nici chiar in cazul unui desenator. Nu e ca si cum ai face desen tehnic sau picturi pe iPad.

Jucaria asta, numita Pencil si produsa de “53” costa 50 sau 60 dolari.

Apropo, “53” face o super aplicatie gratuita (cu in-app purchase) – Paper.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ciudat ca au ales sa evidentieze produsul urmarindu-i miscarile prin camera de filmat .. efect ametitor si enervant sincer.

    Stylusul isi are locul sau in lumea ecranelor touch, fara modestie. Inca mai e de lucru in domeniu (pe partea ecranului dar si a stylus-ului) ca sa atiga un segment masiv de piata.

    Dar video-ul tau ne arata ca lucrurile avanseaza. Vom ajunge sa facem minuni pe iPad cu stylus-uri. Am achizitionat un Adonis Jot Pro tocmai pentru a ma convinge .. si nu regret.

    E ca si cu Wunderlist…odata ce aplici o procedura (eu cel mai mult anotez in Penultimate cu stylus, dupa care isi face sync pe Evernote), efectul adus de o imbunatatire semnificativa a “procesului” este imediat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*