Creionul forestier pentru iPad

Pe mine ma ia ameteala cind ma uit la reclama asta. Si imi aduc aminte de vorbele lui Steve Jobs – “if you see a Stylus, they blew it”.

Au trecut trei ani si jumatate de la primul iPad si inca nu vad rostul unui stylus, nici chiar in cazul unui desenator. Nu e ca si cum ai face desen tehnic sau picturi pe iPad.

Jucaria asta, numita Pencil si produsa de “53” costa 50 sau 60 dolari.

Apropo, “53” face o super aplicatie gratuita (cu in-app purchase) – Paper.

1 Comment

  1. Ciudat ca au ales sa evidentieze produsul urmarindu-i miscarile prin camera de filmat .. efect ametitor si enervant sincer.

    Stylusul isi are locul sau in lumea ecranelor touch, fara modestie. Inca mai e de lucru in domeniu (pe partea ecranului dar si a stylus-ului) ca sa atiga un segment masiv de piata.

    Dar video-ul tau ne arata ca lucrurile avanseaza. Vom ajunge sa facem minuni pe iPad cu stylus-uri. Am achizitionat un Adonis Jot Pro tocmai pentru a ma convinge .. si nu regret.

    E ca si cu Wunderlist…odata ce aplici o procedura (eu cel mai mult anotez in Penultimate cu stylus, dupa care isi face sync pe Evernote), efectul adus de o imbunatatire semnificativa a “procesului” este imediat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*