Star Trek Mac OS X

ma consider un mic Fan Star Trek inca de pe vremea cind TVR difuza “Next Generation”. Am urmarit cu placere filmele si abia astept urmatoarea pelicula.

Astazi am dat peste icoanele Star Trek pt Mac – o colectie iconfactory. Imi place atentia pentru detaliu si calitate jucariilor facute de baietzi.

pe linga icoanele din poza de mai sus, poti sa gasesti si Foldere cu Star Trek sau un wallpaper cu aceeasi tematica.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*