Cozile pentru telefoane mobile in UK

Am intrat astazi intr-un magazin O2 (unul dintre marii operatori de telefonie mobila din UK) si cit am asteptat sa se rezolve problema am intrat in discutie cu un angajat de la tejgheaua de “Guru” – un fel de Apple Store Genius pentru tot ce tine de telefoanele vindute de O2.

Dupa citeva intrebari am ajuns inevitabil la iPhone 4S. Omul mi-a spus ca se asteapta din nou la cozi imense si ca vor avea foarte mult de lucru.

Stiam ca au tot circulat povesti legate de succesul Samsung in Europa si in special in Marea Britanie, asa ca l-am intrebat pentru ce alte telefoane mai sta lumea la cozi. Angajatul O2 a izbucnit in ris si mi-a raspuns senin: niciunul. Doar la iPhone sunt cozi. Nimeni nu e interesat de alte telefoane. Foarte rar se mai vinde cite un Samsung sau HTC, dar trec chiar si saptamani de la lansarea oficiala pina cineva devine interesat de ele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*