asus eee pc – deschis pina la capat

baietzii de la asus au facut o miscare suprinzatoare. ei au anuntat azi ca utilizatorii de eee pc care fac upgrade de ram nu vor mai pierde garantia la jucaria lor.

chiar ma gandeam ieri ca o memorie ram de 2 giga pe 667 nu depaseste 80-100 dolari in state. si ca upgrade-ul chiar merita. iar dupa aia poti sa vinzi pe e-bay sau la prieteni placuta de memorie ramasa pe afara si sa scutesti o parte din cheltuieli.

asa te faci cu un laptop de 499 dolari care ruleaza linux sau xp super bine. am si vazut unul care avea un NFS instalat si altul care rula thunderbird, open office word si photoshop 7 in acelasi timp.

ca sa nu mai zic de celebrul asus eee pc cu vista pe el! (ai video mai jos). sau de posibilitatea de a instala pe el macOS x tiger…

eu astept varianta de 8 giga pe negru ca sa-l comand. cel alb e …prea deschis la culoare pt gusturile mele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Nu prea mă dau în vânt dupa laptopuri, dar acest laptop trebuie testat deoarece prea mulÅ£i l-au lăudat, după cum au zis ÅŸi restul, configuraÅ£ia este bunicica …

  2. Aaaa… Nu , Doamne Fereste… :)) Eram adormita cand am scris reply-ul… Cel de 4 Gb… Din pacate…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*