primele rezultate ale petitiei?

sa fie doar o coincidenta? oare? la citeva ore dupa ce “petitia impotriva pretului iPhone 3G de la Orange” a aparut, orange schimba macazul.

orange ne da iPhone 3G si la cartela pre-platita.

16 GB pt 609 euro

8 GB pt 519 euro

OK. acum mai ramane sa micsoreze si pretul.

tu ai semnat petitia?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. eu nu cred ca orange au “umflat” asa tare preturile la iphone, apple sunt cei care vor cascaval mult pe produsul lor. in toata lumea e scump, orange nu poate sa lase de la ei, ca sa fie ieftin.. eu raman pe metoda sa il iau din ziar, sau de pe net, decat de la orange. bine fara garantie, dar aia oricum o pierzi cand il decodezi probabil.. tu sigur sti, care sunt preturile la iphone 3G in america? diferenta mare intre noi si ei, la abonament, si pretul telefonului? ceva tre sa fie ca doar a parcurs un ocean sa ajunga la noi :P

  2. bogdane uitate la pretul din australia de la vodafone->99$ v8GB cu abonamnet de 27$ pe luna ….si preturile astea mi-a zis bogdan ca sunt dupa ce australieni au facut si ei petitie ;)

  3. Imi pare rau dar am fost la orange shop si nu exista sa cumperi iphone la cartela pre-platita.Ce este pe orange.ro pre-pray este din spusele lor sa nu iti prelungesti contractul si sa platesti telefonul, si se poate doar un singur telefon pe abonament ideea e ca nici el nu prea era sigur pe spusele lui asa ca nu am inteles mai nimic.

  4. ce ocean frate, poate ai vrut sa spui marea caspica si eventual putin marea neagra iar daca au venit pe la rusi..:..)) sa-mi faci si mie o foto si sa mi-o trimiti cu un iphone pe care scrie made in usa..;)

  5. @ bogdan Telefonul e adus din China(unde se fabrica) nu din America , asa ca cel putin teoretic ar fi mai ieftin sa ajunga in romania :D sau cel mult la fel de scump

  6. nu stiu daca in tara asta ar lua cineva in considerare o petitie. totul se invarte in jurul banilor, nu al petitiilor. si eu mi-as dori sa fie iphone 3G mai ieftin, am semnat petitia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*