Copiii de azi si computerele copilariei noastre

Recunosc ca eu nu am avut un Apple II pe vremea aia. Primul contact al meu cu un computer a fost la scoala si era un HC85. Dar stiam sa “programez” flori si alte desene pe el.

Primul meu computer cred ca avea pe el Windows 98 si dupa ce m-am uitat la cineva cum face, am reusit sa instalez eu Windows XP pe el.

Oricum, reactiile copiilor de azi la un computer din anii 70 sunt geniale :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*