Ce vrei de la iOS 8?

Mai sunt cinci zile pina cind Apple ne spune ce va aduce iOS 8. WWDC va incepe cu un Keynote pe 2 iunie si conferinta va fi transmisa in direct, online.

Asta nu inseamna ca pe boio.ro nu vei gasi informatiile relevante, in limba romana, asa cum te-am obisnuit.

Pina vine iOS 8 care, probabil, nu va aduce mari schimbari vizuale, sunt curios ce ai tu nevoie sa aduca viitorul sistem de operare pentru iDevices?

Incep eu:

– management mai bun al bateriei. Am senzatia ca dupa iOS 7.1 performantele bateriei au scazut simtitor

– asemenea si pentru partea de retea.

– Control Center customizabil

– Notifications mai customizabile

– ringtone-uri separate pentru diferite aplicatii cu push notifications

Tu ce asteptari ai?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Sa pot defini profile si sa le pot configura functie de necesitati. Ex: servici si acasa, doua profile setate sa porneasca wi-fi cand ajung in zona si sa opreasca 3G.

 2. Offline Siri!
  Un audio player care sa isi dea singur seama cand libraria de muzica shareuita de pe un Mini nu mai este online.
  Sa rezolve odata dilema fotografiilor: iCloud backup nelimitat (contra-cost, dar solid)
  Imbunatatiri majore in aplicatiile de baza, Mail, Contacts, Game Center.

  Pe langa iOS 8, ar fi cazul sa introduca odata niste accesorii pentru home-automation integrate cu iPhone. (se poate face mai bine decat ceea ce exista momentan pe piata)

 3. @tzup: da, offline Siri imi cap lipseste si mie. Stii ce ar fi si mai util? Siri in limba romana si mai ales dictare in limba romana. As scapa de multe batai de cap atunci cind trimit un SMS sau vreau sa notez ceva rapid pe telefon/mac.

 4. Mai trec cativa ani pana sa avem Siri in Romana.

  Dar pana atunci m-as multumi macar sa o pot intreba pe Siri in engleza ce a facut Halep la Roland Garros si sa primesc un raspuns coerent.

  Adica e cool ca o poti intreba despre meciurile lui Lakers dar come on, suntem in 2014 si Siri habar nu are cine e Djokovic, daraminte Halep.

 5. Management mai bun al bateriei si al retelei in primul rand, de la ultimul update nu mai tine incarcat nici macar o zi daca nu-s in zona cu Wi-Fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*