reporteri pentru second life

mai acu vo 2 zile vorbeam de un celebru show BBC care va avea o editie speciala pentru Second Life. Iata ca ideea a fost preluata rapid de Sky News care vine cu o propunere si mai tare: televiziune 24/7 in lumea virtuala.

mai mult, baietii cauta reporteri, cameramani, crainice si chiar presedinte pentru televiziunea in cauza.

e o ocazie pentru toti jurnalistii frustrati din romania sa se angajeze la o televiziune de afara. chiar daca ea e numai virtuala.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

 1. Buna ziua!
  Ma numesc Alexandra Mihai. Am 27 de ani si sunt ziarista. Am lucrat in radio, tv si presa scrisa. Am vazut acest anunt si m-ar interesa cum pot aplica sau cu cine pot lua legatura?
  Cu deosebit respct,
  Alexandra Mihai

 2. Buna, ma intereseaza numele persoanei cu care pot lua legatura in acest sens.
  Am experienta in presa scrisa, radio si tv.
  In prezent sunt tot in domeniu la tv.

  Viorica.

 3. salut americanule:P
  trebuia sa spui si ce salarii se dau:)))))) ca sa fie bataia pestelui mai apriga:D spor la bani, pe unde umbli:)

 4. @ alexandra: cu totul respectul cuvenit..nu cred ca asta e ceea ce-ti doresti tu. stii ce este second life? daca nu, intra pe secondlife.com . daca mai ai inca nelamuriri da-mi un mail si iti povestesc cum sta treaba. ;)

  @viorica: citeste raspunsul pt alexandra

  @robert: salutare, merci. si voua toate bune. salariu e foarte bun. doar ca e in linden dollar ;)

 5. am cont pe Second-Life..Ma numesc Alexandru Eales…joc de vreo 4-5 luni, am inceput sa cunosc destul de bine acest joc, ma mult ma ocup in domeniul imobiliar….am avut la inceput o initiativa de a realiza o revista de scandal cariua i’am facut si o firma(grup),,Sparkle Magazine” dar am renuntat deaorece nu aveam resursele necesare de a imi cumpara aparatura necesara acestei reviste…..acum ,,o duc bine in SL” in dar pasiunea mea este jurnalismul…si in rl lucrez la un ziar si vreau sa ma transfer la o televiziune locala(Calarasi)…chiar as fi interesat…daca ai cont in ,,lumea” virtuala te rog contacteaza-ma:alexandru Eales, daca nu trimite-mi un e-mail pe :Alexandru_Eales@yahoo.com

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Google reader offline » piticu.ro
 2. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » asa presa avem?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*