Conferinta “boio.ro / iPhone Romania”

UPDATE: inscrierile s-au incheiat. Multumesc pentru avalansa de cereri si ne vedem pe 18 iulie.

esti invitatul meu la prima Conferinta dedicata utilizatorilor iPhone si cititorilor de boio.ro din Romania. Urmareste acest spatiu pentru informatii legate de locatie, data si ora Conferintei.

Cel mai probabil Conferinta va fi pe 18 iulie, la ora 13, in Bucuresti.

Pina cind programul final este gata, pot sa-ti dezvalui ca nu va fi o simpla intilnire, ci vom avea prezentari, demonstratii si mai ales suport tehnic 1 to 1 pentru iPhone sau Mac OS X. Poti sa vii cu laptopul si telefonul, sa transmiti pe net si sa te bucuri de informatii in premiera in Romania.

Pina gasim un sponsor, taxa de participare este de aprox. 30 RON/persoana. Banii sunt necesari pentru inchirierea salii de conferinte.

Vrei sa te oferi voluntar organizator sau poti sa ajuti cu materiale promotionale? Ai aici toate detaliile.

Pina atunci avem nevoie de o estimare cit mai realista a numarului de participanti. Asa ca lasa mai jos Numele (sau initiale) si numarul de persoane cu care vii. Adresa de email pe care o lasi cind comentezi (ascunsa) va fi cea pe care vei primi confirmarea finala si detaliile

Cine nu lasa confirmare nu va putea sa aiba acces la Conferinta: locurile sunt limitate!

19 Comments

  1. Data trecuta am avut unele prob personale, de data asta distanta de 400 km e prea mare pt mine. Nici nu stii cat imi pare de rau Adrian ca nu pot sa vin…

  2. rezervare ptr 2 persoane te rog. Andrei si Andreea (sotia mea) se poate sa vina si fetele?

1 Trackback / Pingback

  1. Prima conferinţă a utilizatorilor de iPhone din România « Saunter.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*