Conferinta “boio.ro / iPhone Romania”

UPDATE: inscrierile s-au incheiat. Multumesc pentru avalansa de cereri si ne vedem pe 18 iulie.

esti invitatul meu la prima Conferinta dedicata utilizatorilor iPhone si cititorilor de boio.ro din Romania. Urmareste acest spatiu pentru informatii legate de locatie, data si ora Conferintei.

Cel mai probabil Conferinta va fi pe 18 iulie, la ora 13, in Bucuresti.

Pina cind programul final este gata, pot sa-ti dezvalui ca nu va fi o simpla intilnire, ci vom avea prezentari, demonstratii si mai ales suport tehnic 1 to 1 pentru iPhone sau Mac OS X. Poti sa vii cu laptopul si telefonul, sa transmiti pe net si sa te bucuri de informatii in premiera in Romania.

Pina gasim un sponsor, taxa de participare este de aprox. 30 RON/persoana. Banii sunt necesari pentru inchirierea salii de conferinte.

Vrei sa te oferi voluntar organizator sau poti sa ajuti cu materiale promotionale? Ai aici toate detaliile.

Pina atunci avem nevoie de o estimare cit mai realista a numarului de participanti. Asa ca lasa mai jos Numele (sau initiale) si numarul de persoane cu care vii. Adresa de email pe care o lasi cind comentezi (ascunsa) va fi cea pe care vei primi confirmarea finala si detaliile

Cine nu lasa confirmare nu va putea sa aiba acces la Conferinta: locurile sunt limitate!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

18 Comments

 1. @sebyy: lasa un anunt aici. o fac eu in locul tau: cine mai vine din zona aia a tarii? poate ca poti sa imparti benzina cu cineva.

  @ALL: chestiunea e valabila si pentru alte zone. Eu vin de la Constanta si am cel putin un loc in masina (dar plec de vineri). Daca e cineva interesat sau are locuri in masina, lasati 2 vorbe mai jos.

 2. Salut Adrian, m-am inscris pentru conferinta de 3 zile insa nici un raspuns deocamdata. Stiu ca esti foarte ocupat insa cel putin pe mine personal m-ar ajuta un raspuns. Este deja vineri si in aproape 24 de ore conferinta incepe. Multumesc frumos.

 3. Vin si eu ca-i rost mere! Serios, sper ca aceasta prima editie sa fie urmata de multe multe altele. Bafta!
  Vin cu inca 2 persoane.

 4. nu sunt sigura k pot veni, 18 iulie e cea mai nepotrivita data pt mine, si-mi pare tare rau… dc vin, vin cu prietenul meu, dar ink nu stiu dc pot… care e ultima data d confirmare a locurilor?

 5. 2 persoane….
  si imi pare sincer rau ca nu m-am implicat mai mult.
  Daca mai e ceba de rezolvat…sunt disppnibil

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*