Decizii – boio.ro readers / iPhone users meet-up

Va promit ca nu va fi doar o intilnire, ci mult mai mult!

E timpul sa luam hotariri. Nu vreau sa le iau de unul singur pentru simplul motiv ca reusita intilnirii depinde de voi. Asa ca am citeva puncte clare la care am sa va rog sa raspundeti cit mai simplu, in comentarii.

1. banner (web banner si unul printat care sa fie afisat) – incep cu asta pentru ca e Urgent!

Ai idei de banner? Esti creativ si stii vrei sa ajuti? Da-mi un mail. Avem nevoie de un Banner AZI! Exista deja 4 propuneri, alte 3 sunt pe drum. Le stringem pe toate si apoi alegem.

2. Data – 11, 18 sau 25 iulie. Am enuntat sambete. Preferi duminica? atunci avem 12, 19 si 25.

3. Locatiao idee si un om generos ne ajuta sa alegem Intercontinentalul din Bucuresti. e OK?

dar acolo putem sa mergem doar pina pe 15 iulie. Sponsorizarea a cazut. Intercontinentalul ramane doar cu taxa de 50 RON/persoana. Avem si alternative. AICI se plateste doar consumatia.

4. Voluntari – Avem nevoie de oameni (din Bucuresti, de preferinta) care sa se ocupe putin de organizare

5. Contributii/Taxa – Stiu ca”Tot ce bun in viata e gratis”, dar nu exista decit o promisiune de sponsorizare pentru 100 persoane, asa ca restul vor fi nevoiti sa se descurce pe cont propriu, sau cum?

6. Cunoscatori intr-ale iPhone – Am nevoie de 5 oameni care pot sa vina la intilnire si sa se priceapa bine in domeniu. Doritorii se pot inscrie pe mail: boio [la] gmail [dot] com

7. Materiale Promotionale si Sponsorizari – Avem nevoie de oameni care sa ne ajute cu imprimarea unor tricouri/sepci, fluturasi. Vrei/Poti sa ajuti? Orice gest e bine-venit.

De asemenea, daca stii companii dispuse sa ajute, da-mi de veste.

Pe cei interesati de punctele 1, 4, 6 si 7 ii rog sa-mi dea un mail. Prefer sa raspund personal, fiecaruia. E mai elegant asa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

  1. suna foarte bine.ar fii superb pe 25 iulie.ce anume trebuie sa facem cei din bucuresti?

  2. Din pacate nici acea sponsorizare nu mai este valabila. Imi pare rau. Intercontinentalul va va gazdui oricum.

  3. Adi, ai incercat sa vorbesti cu Orange Romania, ar fi primii interesati cred ca dea o mana de ajutor daca sunt deschisi la cap….sau nu vrei sa alatori brandul boio cu orange?
    Da-mi si mie detalii pe mail pls cu ce iti mai trebuie, poate pot da si eu o mana de ajutor.

  4. Daca mai este nevoie de promovare (cam tirziu e adevarat) te pot ajuta cu postare de banner pe site, daca acest lucru e OK din punctul tau de vedere. Site-ul este cu continut adult si ma gindesc ca s-ar putea sa nu doresti asta…

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. boio.ro/iPhone meet-up | boio.ro
  2. Conferinta “boio.ro / iPhone Romania” | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*