Esti fan cinema? Dovedeste cu “Movie-Quiz”

Asta e pentru cei care cunosc filmele. Recunosc ca imi place sa ma uit la filme si in top 5 am numai bunatati, dar chiar si eu ma simt depasit de cele 2500 pelicule din “Movie-Quiz“. Iar daca asta nu era de ajuns, developerii au avut grija sa adauge 40.000 (da, 40 mii) frame-uri din alte filme.

Ca sa ghicesti un film ti se dau citeva indicii, asa ca poti sa si castigi daca esti fan adevarat. Aplicatia este ideala pentru o seara plicticoasa cu gasca sau pentru reclamele dinaintea filmului la cinema.

Movie Quiz poate fi a ta! boio.ro pune la bataie 4 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Movie Quiz pentru iPhone” http://t.co/9pKvzVj pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii sunt: Andy, SergiuD, Daniel si Cristian. Ii astept cu un mail pina pe 5 Aprilie pentru revendicarea codurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.