atentie la iPhone 1.1.2

nici nu a venit bine jailbreak-ul (jucarie care iti permite instalarea de alte aplicati sau jocuri) pt firmware-ul 1.1.1 de iPhone ca Apple iese la atac.

o face elegant. ca (aproape) intotdeauna: Iphone 1.1.2 firmware va iesi odata cu lansarea jucariei in franta si anglia.

1.1.2 aduce evident suport pt limbi mai europene si blocheaza la loc iPhone-urile scoase “din puscarie”.

nu cred ca va lipsi mult pina cind vom avea un nou jailbreak. ca sa fii sigur ca nu ramai cu jucaria blocata, nu face nici un update prin iTunes in urmatoarele saptamani.

nu de alta, da pina in februarie, cind Apple se lasa de jocurile de-a soarecele si pisica mai e ceva… si poate mai vrei sa mai folosesti iPhone-ul…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. inca un motiv sa ne luam iPhone | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*