Concurs: noul roUtil 2.0 e acum in AppStore

roUtil 2.0 a aparut in AppStore la miezul noptii. Aplicatia, rescrisa de la zero, e mult mai grafica acum asa ca userul poate sa gaseasca ceea ce-l intereseaza mult mai repede.

roUtil va fi, doar in weekend, in AppStore la un pret promotional. De luni, pretul creste la 3.99 euro.

Asa cum te-am obisnuit, boio.ro pune la bataie 4 promo – coduri pentru aceasta super aplicatie romaneasca. Trebuie sa parcurgi 3 pasi:

1. Da follow pe twitter la @boioglu si @codesignum

2. trimite un tweet cu mesajul “castiga un cod pentru roUtil pentru iPhone pe boio.ro http://tinyurl.com/35xdq2v @boioglu”

3. lasa mai jos, in comments un link catre tweet-ul tau.

Al 5-lea tweet, al 10-lea si al 15-lea vor castiga. Ultimul cod-cadou va fi ales prin tragere la sorti. Mai multe mesaje – mai multe sanse de castig.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

19 Comments

  1. acum fac update , dar nu ma deranjeaza daca castig , codul pot sa-l fac cadou la altcineva :)

  2. Salut adrian…am si eu o problema cu ituns-ul nu imi mai recunoaste iphone-ul imi da eroarea asta…Itunes could not connect to the IPhone "IPhone"because an unknown error occurred (0xE8000022) ma poti ajuta si pe mn???Merci.

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention castiga un cod pentru roUtil pentru iPhone pe boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*