Ofertă Ryanair: Curse București – Viena la 4.89 Euro

Zbor cu Ryanair. FOTO Adrian Boioglu
Zbor cu Ryanair. FOTO Adrian Boioglu

A fost nebunie azi cu biletele de avion București – Viena.

Pe site-ul Ryanair a aparut pe la prânz un banner cu o ofertă de 9,99 Euro pe zbor. Nu i-am dat inițial atenție. După care am zis unei prietene de ofertă și m-a rugat să-i cumpăr niște bilete. Am intrat pe site-ul lor la ora 15.30 și m-am chinuit jumătate de oră să fac rezervările. Cred că serverul lor a fost în flăcări azi.

Ideea e ca atunci când încercai să faci o rezervare vedeai zboruri spre Viena la 4,89 Euro. Până ajungeai să treci acolo numele pasagerilor, deja nu mai erau valabile sau prețul creștea din 10 în 10 minute.

Eu am reușit să cumpăr 10 bilete la 5 Euro dus și 5 euro întors. Am găsit abia spre finalul lui ianuarie.

45 minute mai târziu am mai încercat din nou pentru aceeași perioadă. Erori peste erori. Până la urmă, am luat încă 4 bilete la 16,55 Euro dus și 5 euro întors. În total – 14 bilete la 187 Euro (dus-întors). Le-am luat pentru prieteni, pentru că eu cumpărasem pentru mine cu o săptămână în urmă la prețul de 9,99 Euro/zbor.

Secretul e să vezi când au promoții și să le iei imediat. Nu strică să ai deja datele pasagerilor în contul tău Ryanair și în felul acesta să dai mai repede comanda.

PS: La ora la care apare acest articol încă mai sunt câteva locuri la prețuri mici. Sari pe ele! În imaginea de mai jos sunt ofertele de la ora 15.30.

Oferte speciale Ryanair
Oferte speciale Ryanair

UPDATE: La ora 18.20 a zilei de 16 octombrie, am mai găsit încă zboruri în luna ianuarie 2019 la 5 Euro. Acesta este unul dintre ele.

Oferte speciale Ryanair
Oferte speciale Ryanair

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*