complimente africane

am o colega din zimbabwe. e fata foarte de treaba si e genl pe care stii ca poti sa te bazezi oricind. azi, la sfarsit de program, am avut timp sa mai discutam si de altele in afara de munca si fata isi ia inima in dinti sa ma intrebe ceva. asa ca ma ia pe ocolite:

“stiu ca in cultura voastra, europeana nu e un lucru bun, dar la noi e de bine. te intreb totusi: cum de te-ai ingrasat?”

fata nu stia ca am mai dat jos vo 3 kg in ultimele sapatamani…

anyway, sa o iau ca pe un compliment sau cum? si dupa o asemenea discutie, in care iti spune ca la ei, in cultura africana conteaza sa fii mai “solid”, tu ce ii zici? ca doar e femeie… nu poti sa ii lauzi formele…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Eu cred ca dat fiind foametea de pe acolo e logic sa fie de bine la ei daca esti mai plinut … parerea mea …

    PS – vezi pe la noi prin tara temperaturile sun in jur de 10-20 grade Celsius pe zi si noaptea intre 0-10 grade … sa nu uiti si sa vii in slipi :P

  2. Comentariul acesta e scris de o persoana slaba, care si-a dorit intotdeauna sa “ii laude cineva formele”!!! :)):)) Desigur, sotul meu imi zice ca-s perfecta (desi uneori ma mai alinta cu cate un… “papa si de la mine, sa te mai ingrasi” :)) ), dar el s-a indragostit de mine din alte considerente…Asa ca…da, cred ca e ok sa lauzi formele unei femei!! Da!!!

  3. da, bineinteles ca-i poti lauda formele, dar intr-o maniera care sa aiba alte conotatii si sa nu se simta stanjenita..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*