la un pas de 2.1

in sfirsit….

conexiunea mea mobila de net (a se citi scumpa si proasta) m-a tinut departe de firmware-ul 2.1. azi sper sa il downloadez in sfarsit si sa ma bucur de el.

mai vrea cineva un tutorial?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

16 Comments

 1. Sa poate debloca 2.1 ?
  De unde il descarci? Programe sunt ptr. acest firmware? Daca merge si se deblocheaza chiar ar fi indicat sa mai faci un tutorial

 2. L-am upgradat aseara la 2.1…totul a fost ok pina cind am lansat aptbackup sa fac restore la Cydia. S-a blocat si acum nu mai boot-eaza, acum nu imi ramine decit sa ii fac iar restore. Inainte de aptbackup toate aplicatiile “free” erau ok…mai putin videorecorder.

 3. Neaparat tutorial…
  Si eventual si varianta simpla (macar o nota cu pasii minimi necesari), pt. cei care vor sa faca upgrade la 2.1 de la 2.0.2 instalat cu Winpwn (jailbreak, unlock, cydia, installer, mobile-install cracked etc.).

 4. Am un iphone 2g si am facut update la 2.1
  Am fost disperat vre’o doua zile pana ce am gasit Pwtool 2.1 pt mac. Pur si simplu. deblocat, cu instaler si cydia si appstore. Am avut nevoie doar de firmware’ul 2.1 downloadat de aici de pe blog si restul a facut singur.
  Am avut o foarte mare surpriza si bucurie sa vad ca merge cu orice cartela, pt ca citisem peste tot ca nu se poate debloca..tutoriale complicate..blabla..

 5. Eu am tot incercat cu quickpwn 2.1 windows si imi ramane agatat dupa ce ii selectez firmware-ul de 2.1, face 3 linii si acolo ramane, nici mai departe nici inapoi. Ciudat e ca si a 2-a zi daca vreau sa reiau operatiunea tot alea 3 linii le am inainte sa selectez firmware-ul.

 6. okidoki99

  inainte de a rula quickpwn trebuie sa dai restore in itunes 8 si sa-i faci upgrade la 2.1.
  dupa ce instalezi 2.1 si iti apare ecranul de emergency call , atunci rulezi quickpwn.

  o alta explicatie ar putea fi faptul ca atunci cand rulezi quicpwn nu ai deschis itunes 8.

  eu am instalat 2.1 si merge perfect.
  am avut o singura problema cu alt telefon al unui prieten care avea versiunea 1.1.1 pe el si prima oara cand am dat restore am primit o eroare 1014. am dat restore din nou si a mers la a doua reinstalare. (ulterior am citit ca exista solutie si pt eroare 1014)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*